Povestea incredibila a Roxanei, tanara care i-a adus lacrimi in ochi lui Florin Calinescu la „Romanii au talent”: „Eram dezamagita, plangeam…”

Aparitia pe scena a tinerei desculte si cu trupul scris pe fiecare particica anunta un moment memorabil. Jurnalistii de la VIVA i-au luat un interviu in exclusivitate Roxanei ZORZOLAN, tanara de o sensibilitate aparte, care l-a impresionat pana la lacrimi pe maestrul Florin Calinescu. Redam cateva fragmente din acest interviu, pe care il puteti citi integral pe Revista VIVA.

REVISTA VIVA!: Cum te-ai hotarat sa participi la Romanii au Talent? Te-a influentat cineva?
ROXANA ZORZOLAN: Hmm… M-a influentat mai degraba ceva: experienta din vara trecuta, cand am decis sa plec singura in America cu programul Work and Travel, nu numai pentru a avea o vara minunata, ci pentru a “lucra la mine”. Am tot scris… de toate. Intr-o zi am inceput sa scriu o strofa si am stiut pur si simplu ca are o putere anume. Era spre sfarsitul verii. Mi-am promis ca o sa termin cantecul si atunci cand o sa merg  acasa o sa il cant la ”Romanii au talent”. Ideea mi-a venit pe loc. Cand am ajuns in tara, am inceput imediat facultatea. Imi amintesc: stateam in camin, ma trezisem foarte dimineata, pe la 5-6 cred, ca sa lucrez la visul meu, pentru ca, in rest, trebuia sa ma ocup de facultate. Trimisesem formularul de inscriere. Stateam in pat si chitaiam de fericire, de curiozitate, de nerabdare!

Citeste si: Are un trup de ZEITA însă lumea din jur nu intelege DE CE A ALES sa isi castige existenta astfel…O sa ramai UIMIT sa afli cu ce se ocupa aceasta superbitate.

Ai avut un moment extrem de complex, la Romanii au Talent. Cum l-ai conceput?
Cantecul a fost inceput in California, in linistea si simplitatea orasului Bridgeport, si continuat in Romania. Iar, de fiecare data cand incercam sa ma imaginez pe scena cantand, ideile imi veneau, imaginea se compunea. Am vazut cu ochii mintii ca trebuie sa fie asa, scris pe corp, legat la ochi si la maini. Si am zis: de ce nu ?

Ce ai simtit cand ai vazut ca toti juratii te-au aplaudat in picioare? L-ai facut pe Florin Calinescu sa planga… Asta se intampla foarte rar…
Pentru mine a fost coplesitor. Dar cred in puterea unei inimi. Cred in puterea sinceritatii. Nu poti da gres niciodata daca te arati cu o asemenea atitudine in fata cuiva. Ma asteptam sa rezonez cu cineva. Cineva, acolo, undeva, sa ma inteleaga, dar am ramas uimita cand am vazut ca toata sala si toti cei 4 jurati erau in picioare. Sincera sa fiu, pentru mine acel moment a fost divin. Chiar de luam 4 de nu, nu conta. Aceea va ramane intotdeauna cea mai frumoasa seara din viata mea (pana acum)!

Care e povestea vietii tale? Ai trait vreun moment cu adevarat dramatic, pana acum?
Am fost de cand ma stiu timida. Cea mai mare drama cred ca asta a fost: de fiecare data cand plecam de pe scena, si toti prietenii mei stiu, eram dezmagita, plangeam, imi scapa vocea, se intampla ceva rau. Am avut foarte putine momente pe scena de care sa ma bucur.

Ai venit in Bucuresti pentru facultate. Cum este viata ta in Capitala? Unde locuiesti, cum iti petreci timpul?
Viata mea s-a schimbat de cand am ajuns in Bucuresti, asta este evident: alt mediu, alt ritm. Acum, insa, m-am obisnuit. Locuiesc la camin acum cu inca trei colege minunate. Prioritatile mele au fost pana acum legate de facultate, dar, in ultimul timp (an), balanta a inclinat catre muzica si scris. E ceva ce imi pune inima pe jar si-mi lumineaza zilele. Timpul meu e pretios si am decis sa profit de fiecare secunda.