Are un trup de ZEITA însă lumea din jur nu intelege DE CE A ALES sa isi castige existenta astfel…O sa ramai UIMIT sa afli cu ce se ocupa aceasta superbitate.

Femeile sunt greu de inteles, destul de dificile, poate chiar neindemanatice, dar tocmai din acest motiv sunt foarte simpatice. Au un mod aparte de a fi care le face sa para un fel de copii mai mari, lipsiti de ajutor.

Tocmai de aceea, meseria pe care a ales-o această tanara, nu s-ar potrivi pentru o femeie.

Are 30 de ani si dupa ce timp de 10 ani a pozat in lenjerie sexy sub numele de Brandy Brewer a decis sa isi urmeze adevarata pasiune: fotbalul.

Amy Christophers, originara din Cornwall, Marea Britanie, a luat examenul de arbitru si are in gand sa ajunga cea mai buna in domeniu.

„Dintotdeauna am iubit fotbalul si m-am gandit ca sa fii arbitru este un mod foarte bun de a fi in mijlocul actiunii. Nu sunt suficiente femei in acest domeniu si ma bucur ca le pot arata oamenilor ca si fetele o pot face la fel de bine. Arbitrajul nu e doar un hobby, e o pasiune si o tratez cu foarte multa seriozitate”, a declarat Amy.

Fata se afla in primele etape ale pregatirii profesionale, ceea ce inseamna ca poate arbitra doar meciuri locale sau de tineret. Tine cu Chelsea si crede ca „atunci cand baietii ma vad intrand pe teren machiata nu isi spun “da, stie ce face”, dar raman mereu socati cand vad ca stiu mai multe decat ei”.
Pasionata de lumea sportului, Amy Christophers este prezentatoare in cadrul Sports Tonight Live si jurnalist in domeniu.